Crema de carbassa
Ingredients: 1Kg de carbassa, 2 porros o cebes o fonoll, mig quilo de patates, 100 g de mantega, 1,5 l d’aigua o brou, oli, sal i pebre
Preparació: Es pelen i es
tallen les verdures a trossets. En una cassola sofregim els porros amb
una mica de mantega. Un cop estigui ben sofregit hi afegirem la patata,
la carbassa i l’aigua. Ho deixarem al foc entre 30 i 40 minuts a
partir de que l’aigua arrenqui el bull. Quan estigui tot cuit, hi
afegirem la resta de la mantega, la sal i el pebre i ho passarem tot
per la batedora. Es pot servir sol o acompanyat de julivert, formatge o
pa torrat.
Carbassa farcida
Ingredients: 1 carbassa, formatge ratllat i verdura variada (ceba, fonoll, remolatxa, porros, carbasssó, broculí...)
Preparació: tallem la carbassa per la meitat i li treiem les llavors, l’omplim amb les verdures tallades a daus petits
i hi posem el formatge rallat per sobre. Ho posem en una safata amb un
o dos dits d’aigua (per evitar que la carbassa es cremi), i ho posem
al forn a uns 200 ºC.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada