dilluns, 2 de juliol del 2012

Visita dels alumnes de la Facultat de biologia de la UB

El passat dissabte 30 de juny 2012, vàrem rebre la visita dels 33 alumnes i 2 professors, que celebraren el final de curs del Master en Agricultura Ecològica que, com cada any, organitza la Facultat de Biologia de la Universitat de B, concretament el Departament de Biologia Vegetal.
Com sempre ens va complaure la seva estada que va consistir en la visita a les finques on Joan Castellà porta a terme el seu treball, donant cloenda amb una cata de tomàquets i amb una paella, com no!...de diversos productes ecològics de les nostres comarques.

El pasado sábado 30 de junio 2012, recibimos la visita de los 33 alumnos y 2 profesores, que celebraron el final de curso del Master en Agricultura Ecológica que, como cada año, organiza la Facultad de Biología de la Universidad de Barcelona, concretamente el Departamento de Biología Vegetal.
Como siempre nos complació su estancia que consistió en la visita a las fincas donde Joan Castellà lleva a cabo su trabajo, dando clausura con una cata de tomates y con una paella, como no! ... de diversos productos ecológicos de nuestras comarcas.